Politica de Confidentialitate

Politica de Confidenţialitate şi Protecţie a datelor cu caracter personal

 

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de VÂNZĂTOR numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea şi procesarea comenzilor (accesare comandă, confirmare, facturare, livrare), eventualele promoţii şi buletine informative periodice dacă aţi fost de acord cu înscrierea la newsletter. Vânzătorul se obligă să nu facă publice şi să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale, excepţie fac solicitările organelor de control abilitate.

 Datele Vânzătorului: S.C. Topalis Engineering S.R.L cu sediul social in Bucuresti, str. Sabinelor nr. 8, corp A, et 1, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti, nr. J40/10734/2013, cod fiscal RO32183623. Topalis Engineering S.R.L.  colectează de la clienţii săi următoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate:

 1)Date necesare facturării/livrării comenzilor, furnizate în mod voluntar, respectiv nume, prenume, adresă de facturare/livrare, telefon. Aceste date sunt partajate cu companiile de curierat: ex Fan Courier, Poşta Română etc.

 2)Adresa de e-mail necesară utilizatorilor pentru accesarea propriului cont creat pe site-ul www.solatic.eu şi pentru modificarea datelor de facturare/livrare.

 3)Adresa de e-mail, nume şi prenume, în scopuri de marketing, respectiv pentru transmiterea prin e-mail a ofertelor şi a buletinelor de informare pentru vizitatorii care optează pentru înscrierea la newsletter. Aceste date sunt partajate cu site-uri terţe care sunt în concordanţă cu Directiva 95/46/EC, dar şi cu agenţia de marketing care gestionează campaniile pentru site-ul www.solatic.eu. 

 4) Toate datele cu caracter personal din e-mail-ul de confirmare comandă/formular garanţie/formular retur (respectiv adresă e-mail, nume, prenume, adresă facturare/livrare) se păstreazăîn scopul comunicării cu clientul pentru rezolvarea anumitor situaţii ce ţin de retur, garanţie, etc

 5) Cookies, partajate cu: ex Google Analytics, Google Adwords şi Facebook Ads.

Pentru toate scopurile declarate mai sus clientul trebuie să îşi dea acordul explicit pentru procesarea datelor cu caracter personal, în caz contrar scopul nu poate fi atins. Conform legii 677/2001 şi a Directivei privind protecţia datelor cu caracter personal 95/46/EC, TOPALIS ENGINEERING SRL beneficiază de dreptul de acces, intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de  portabilitate a datelor şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodata, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea acestora (dreptul de a fi uitat). Pentru exercitarea acestor drepturi, clienţii se pot adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la punctul de lucru al firmei TOPALIS ENGINEERING SRL sau prin e-mail, la dpo@solatic.eu. 

TOPALIS ENGINEERING SRL va comunica măsurile adoptate sau informaţiile solicitate, cu respectarea termenelor prevăzute de legislaţia în vigoare. De asemenea, este recunoscut dreptul clienţilor de a se adresa justiţiei. Dacă unele din datele furnizate de clienţi sunt inexacte, sunt rugaţi să ne informeze cât mai curând posibil prin e-mail, la adresa dpo@solatic.eu.

 Măsuri de securitate pentru protecţia datelor cu caracter personal

1) Existenţa unei clauze de confidenţialitate în contractul angajaţilor împuterniciţi să prelucreze date cu caracter personal.

2) Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate, cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea şi respectareadrepturilor persoanelor vizate.

3) Certificat de securitate instalat pe serverul pe care sunt colectate datele cu caracter personal. 

4) Afişarea politicii de confidenţialitate pe site-ul companiei: www.solatic.eu 

5) Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de către angajaţii companiei TOPALIS ENGINEERING SRL prin introducerea unui username şi a unei parole de identificare (parolele nu se afişează în clar pe monitor).

6) Conturile angajaţilor care nu mai fac parte din cadrul companiei TOPALIS ENGINEERING SRL vor fi şterse.

7) Orice accesare a bazei de date este înregistrată într-un fişier de acces.

8) Datele cu caracter personal nu se stochează mai mult decât este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate.

 

Prelucrarea datelor personale

CINE SUNTEM ? TOPALIS ENGINEERING SRL este o societata comerciala inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, str. Sabinelor nr. 8, corp A, et 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr./J40/10734/2013, avand Codul de identificare fiscala RO32183623.

 

DATELE PERSONALE PE CARE LE PRELUCRAM

  Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.

Prin site-ul solatic.eu colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume;
 • E-mail;
 • Număr de telefon;
 • Detalii de facturare și plată.

   

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

a). Comenzi solatic.eu

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul

comenzii dvs;

 • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs.;
 • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
 • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura.

b). Suport solatic.eu 

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica;
 • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva eventuale probleme in procesul comercial;
 • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme;
 • Detalii IP  sesiune pe solatic.eu – avem nevoie de aceste date pentru a vă răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe solatic.eu sau pentru a ne proteja in vederea unor potentiale atacuri informatice.

c). Funcționarea site-ului www.solatic.eu

 • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet;
 • Informații cont solatic.eu – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului www.solatic.eu să vă ofere o experiență personalizată.

 

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal pentru Newsletter solatic.eu:

 • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal;
 •  E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

 

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei SC TOPALIS ENGINEERING SRL (solatic.eu) situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la SC Web Class IT SRL, companie specializata in furnizarea serviciilor de hosting web, companie care se află în Romania.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 • Google Analytics – furnizor analiza trafic site;
 • Fan Courier – furnizor servicii de curierat.

 

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

 

Pentru comenzile de pe solatic.eu datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conformdispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

 Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la dpo@solatic.eu.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail dpo@solatic.eu. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.